آموزش آشپزی/ ترفندهای طلایی برای تهیه املت



به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، املت یکی از غذاهای ساده، لذیذ و بسیار پرطرفدار در بین ما ایرانی هاست که برای همه وعده های غذایی در طول روز و شب مناسب است و امروزه جایگاه ویژه ای در منوی کافه ها و رستوران ها به خود اختصاص داده است.

بیشتر بخوانید:

در حالی که املت یک وعده غذایی ساده است و مواد اولیه آن معمولا در خانه همه یافت می شود، اما نکات و ترفندهای زیادی دارد. همه ما به اشتباه فکر می کنیم زمانی که زمان کافی برای تهیه غذا نداریم، راحت ترین وعده غذایی ممکن املتی است که نیاز به مهارت خاصی ندارد.

اما باید بدانید که تهیه یک املت خوشمزه کار ساده ای نیست! پخت املت ترفندها و تکنیک هایی دارد که برای تهیه یک املت خوش طعم و خوش طعم باید بدانید. پس تا پایان این مقاله با ما همراه باشید تا رازهای طلایی تهیه یک املت خاص را با شما در میان بگذاریم.

1. گوجه فرنگی

همانطور که می دانید گوجه فرنگی یکی از اجزای اصلی املت است. بسیاری از افراد از گوجه فرنگی خرد شده برای تهیه املت استفاده می کنند که ما آن را توصیه نمی کنیم. برای تهیه املت بهتر است گوجه فرنگی سالم و آبدار باشد و بوی ترش ندهد. یکی از نکات مهم در تهیه املت این است که هرگز گوجه فرنگی ها را با پوست در ماهیتابه قرار ندهید. قبل از تهیه املت بهتر است یک قابلمه آب روی اجاق گاز بگذارید تا بجوشد. سپس گوجه ها را به درستی در آب جوش بریزید.

بعد از سی ثانیه گوجه ها را بردارید و زیر آب سرد بمالید تا شوکه شوند. حالا می توانید به راحتی پوست گوجه فرنگی را جدا کرده و سپس گوجه فرنگی را برش دهید. اگر برای این کار وقت ندارید، بهتر است گوجه فرنگی را رنده کنید یا در مخلوط کن مخلوط کنید. اما گوجه فرنگی پوست کنده و خرد شده املت را خوشمزه تر می کند.

2 عدد تخم مرغ

یکی از نکات مهم در تهیه املت نحوه اضافه کردن تخم مرغ به مواد املت است. بسیاری از مردم تخم مرغ کامل را به گوجه فرنگی اضافه می کنند که این یک اشتباه است! قبل از اضافه کردن تخم مرغ، حتما آن را در ظرفی بشکنید و با چنگال خوب هم بزنید تا زرده و سفیده کاملا با هم ترکیب شوند.

این کار بوی بد تخم مرغ را از بین می برد. در این مرحله نمک و فلفل را به تخم مرغ اضافه کنید. بعد از اضافه کردن تخم مرغ، ابتدا مخلوط گوجه و تخم مرغ را با هم مخلوط کنید تا مواد یکدست شوند. بعد از آن دیگر املت را هم نزنید و حرارت را کم کنید تا تخم مرغ کم کم پخته شود. برای تهیه املت بهتر است از 1 عدد تخم مرغ برای 3 عدد گوجه فرنگی متوسط ​​استفاده کنید.

3- زردچوبه

اضافه کردن زردچوبه به املت را فراموش نکنید! زردچوبه علاوه بر اینکه طعم و رنگ خوبی به غذا می دهد، بوی بد تخم مرغ را نیز از بین می برد.

4- روغن

مصرف زیاد روغن قطعا برای بدن مضر است. اما از چشم متخصصان تغذیه پنهان مانده است، باید بگوییم که املت خوشمزه همان املت با کره زیاد است. گوجه فرنگی باید در روغن کافی سرخ شود. همچنین در صورت تمایل می توانید به جای روغن از کره استفاده کنید.

5- رب گوجه فرنگی

هرگز و هرگز پوره گوجه فرنگی را به املت اضافه نکنید! املت خوشمزه املتی است که رنگ و طعم طبیعی گوجه فرنگی را داشته باشد.

6- ورودی هوا

اگر می خواهید املت باکیفیت و حرفه ای تهیه کنید، هرگز در زمان پخت در ظرف را نبندید و اجازه دهید املت هوا بخورد.

7- استفاده از سبزیجات

بسیاری از مردم املت را به شکل اصلی خود که ترکیبی از گوجه فرنگی و تخم مرغ است دوست دارند. اگر طعم سبزیجات را در املت خود دوست دارید، می توانید این مواد شگفت انگیز را نیز به املت خود اضافه کنید. پیاز خرد شده، فلفل دلمه ای، سیر و جعفری از جمله سبزیجاتی هستند که می توانید جداگانه تفت دهید و بعد از سرخ شدن و پوره شدن به آن آب گوجه فرنگی اضافه کنید.

منبع: فرارو

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید