آموزش آشپزی/ طرز تهیه ترشی آلبالو بازاری در خانه



به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، ترشی آلبالو یکی از ترشی های فصلی است که به دلیل وجود میوه های آلبالو در ترکیبات آن بسیار خوش رنگ و زیبا است؛ طعم آن هم خوشمزه است.

بیشتر بخوانید:

ترشی از جمله مخلفات خوشمزه ای است که همراه با غذا سرو می شود و تنوع بسیار زیادی دارد. فصل اول برای تهیه ترشی معمولاً پاییز است. اما برخی ترشی ها هستند که مواد آن را می توان در تمام فصول سال تهیه کرد. ترشی آلبالو یکی از انواع ترشی های فصلی است که با شروع فصل تابستان و رسیدن میوه های آلبالو می توانید آن را در منزل تهیه کنید.

ترشی آلبالو به دلیل داشتن گیلاس تازه بسیار رنگارنگ است. ترشی خوشمزه و خاص هم هست; بنابراین فصل این میوه خوش رنگ و خوشمزه تمام نشده است، تهیه این ترشی را شروع کنید و در فصول دیگر سال با لذت میل کنید. در ادامه این مقاله طرز تهیه ترشی آلبالو خانگی و همچنین نکات و تکنیک های مهم مربوط به تهیه آن را به شما کاربران عزیز معرفی می کنیم.

مواد لازم برای تهیه ترشی آلبالو

آلبالو: 1 کیلوگرم
سرکه: 1 فنجان
آب جوش: 1 فنجان
شکر: 3 قاشق غذاخوری
نمک: 1 قاشق غذاخوری
نکاتی در مورد مواد خام

گیلاس و خواص شگفت انگیز آن

گیلاس، میوه ای ترش و رنگارنگ تابستانی، سرشار از ویتامین C و املاح معدنی، سدیم، منیزیم، مس، روی و پتاسیم است. گیلاس دارای محتوای آنتی اکسیدانی بالایی است و نقش بسیار مهمی در خون سازی بدن دارد. این میوه برای درمان روماتیسم نیز مفید است و از آنجایی که قند خون را پایین می آورد بهترین میوه برای مبتلایان به دیابت است. یکی از مهمترین خواص آلبالو کاهش فشار و غلظت خون است. غلظت خون منجر به لخته شدن آن می شود که در نهایت احتمال حملات قلبی و مغزی را افزایش می دهد. به همین دلیل، درمان غلظت خون بسیار مهم است.

از علائم افزایش غلظت خون می توان به کبودی لب، سرگیجه، خارش پوست، ضعف و خستگی، درد شکم، قرمزی صورت، برآمدگی رگ های چشم، درد مفاصل، سردرد و … اشاره کرد. برای تهیه ترشی آلبالو بهتر است از گیلاس تازه استفاده کنید. همچنین می توانید در فصل تابستان که آلبالو فاسد شدنی است این میوه را به میزان دلخواه تهیه کنید و در بسته بندی مناسب و کیسه های پلاستیکی یا ظروف درب دار در فریزر نگهداری کنید.

نکاتی در مورد سرکه

سرکه انواع مختلفی دارد و بهترین نوع سرکه برای تهیه ترشی انگور است. رنگ سرکه انگور قرمز است و طعم ملایم تری نسبت به سرکه سفید دارد.

طرز تهیه ترشی آلبالو

۱- ابتدا دم ​​آلبالوها را گرفته و خوب بشویید و در آبکش بریزید. بعد از نیم ساعت آلبالوهای شسته شده را روی یک دستمال یا حوله تمیز پهن کنید و بگذارید آلبالوها کاملا خشک شوند.
2- شکر، نمک، سرکه و آب جوش را در ظرفی بریزید و خوب هم بزنید تا همه مواد با هم ترکیب شوند.

3- در این مرحله آلبالوها را برای ترشی داخل شیشه های خشک و تمیز بریزید. سپس با مخلوط سرکه از قبل آماده شده روی آنها بریزید تا لیوان پر شود و آلبالوها با سرکه آغشته شوند. درب شیشه را محکم ببندید و شیشه خیارشور را به مدت 1 ساعت وارونه روی کابینت یا میز قرار دهید تا هوای اضافی داخل شیشه خارج شود. سپس شیشه آلبالو را به مدت سه هفته در آشپزخانه بگذارید تا برسد. پس از باز کردن درب شیشه، بهتر است شیشه خیارشور را در یخچال نگهداری کنید. نوش جان

نکاتی که در تهیه ترشی باید رعایت کرد:

1- ترشی را در ظرف شیشه ای بریزید. ظرفی که قرار است حکاکی کنید باید کاملا تمیز و خشک باشد. در غیر این صورت ترشی کپک می زند. در ظرف را محکم ببندید تا هوا از آن خارج نشود. اگر هوا باشد ترشی خراب می شود.
۲- به یاد داشته باشید ترشی را در جای خنک و دور از نور خورشید و ترجیحاً در یخچال نگهداری کنید.
3- در افزودن ادویه ترشی و نمک زیاده روی نکنید. برخی افراد هنگام تهیه ترشی آنقدر ادویه می زنند که تمام مواد ترشی طعم اصلی خود را از دست می دهد.

منبع: فرارو

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید