آموزش آشپزی/ طرز تهیه سس فلفل قرمز خانگی خوشمزه



به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، برای خوش طعم شدن غذا از ادویه های مختلفی استفاده می شود که سس ها یکی از آنهاست. یکی از پرطرفدارترین ادویه ها برای غذا سس فلفل قرمز است که با افزودن آن به غذا طعم آن کاملا تغییر می کند.در این قسمت دستور تهیه سس فلفل قرمز را قرار داده ایم، این سس را در منزل تهیه کنید و از طعم تند و شیرین کبابی آن لذت ببرید. با غذا مزه دار شوید

بیشتر بخوانید:

مواد لازم برای تهیه سس فلفل قرمز

2 عدد فلفل قرمز
3 عدد فلفل تند قرمز
سرکه 4 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه سس فلفل قرمز

فلفل ها را بشویید و به قطعات بزرگ برش دهید.
فلفل ها را در کمی روغن زیتون آغشته کرده و کبابی کنید.
وقتی پوست فلفل تیره شد و سیاه شد، فلفل ها را در ظرف پلاستیکی دربسته یا کیسه فریزر قرار دهید و بخارپز کنید تا پوست آن به راحتی جدا شود.
فلفل پوست کنده را خرد کرده و گوشت قرمز را به صورت خمیر در بیاورید یا با موادی مانند پیاز، آبلیمو، روغن زیتون و سیر در غذاساز بریزید و با هم مخلوط کنید تا به حالت سس مانند برسند.
می توانید این سس را به غذای خود اضافه کنید. استفاده از سس فلفل قرمز در غذا آن را معطر و خوش طعم می کند و همچنین کیفیت و خواص غذای شما را افزایش می دهد.
این سس طعم نسبتاً تند و شیرینی دارد که می توانید از آن برای تهیه بسیاری از غذاها مانند مرغ، ماهی و اسپاگتی استفاده کنید یا غذای خود را با آن سرو کنید.

طرز تهیه پودر فلفل قرمز

اکنون که با تهیه سس فلفل قرمز آشنا شدید، بهتر است با این آموزش سریع طرز تهیه پودر فلفل قرمز را یاد بگیرید. برای تهیه پودر پاپریکا خانگی، پاپریکا را بشویید و خشک کنید.

فلفل ها را خرد کرده و سپس داخل فلفل ها را با قاشق جدا کنید.

پوسته فلفل را برش دهید و در بشقاب قرار دهید و در فضای باز یا آفتاب قرار دهید تا خشک شود.

فلفل های خشک و ترد را به آسیاب بریزید و سپس آنها را خرد کرده و پودر کنید.

فلفل خشک را آسیاب یا خرد کرده و پس از الک کردن در ظرف مورد نظر خود قرار دهید.

فلفل قرمزی که آماده کرده اید را در یخچال قرار دهید، اگر می خواهید پودر فلفل قرمز را برای مدت طولانی نگه دارید، بهتر است آن را در فریزر بگذارید تا ماندگاری آن بیشتر شود.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید