آموزش آشپزی / طرز تهیه سوپ کاهو



به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، کاهو یک آرام بخش طبیعی است که حاوی مقدار کمی ماده شیمیایی به نام لاکتوزین است. خون را تصفیه می کند. این غذا به راحتی هضم می شود و منجر به خوابی آرام می شود. این یکی از موثرترین و طبیعی ترین درمان های کم خونی و …. است!

بیشتر بخوانید:

عناصر:

کره 50 گرم
1.5 فنجان شیر
6 فنجان آب مرغ
کمی آبلیمو
4 قاشق غذاخوری آرد سفید
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
کاهو یک عدد متوسط ​​است

شیوه آماده سازی:

کره و روغن مایع را در قابلمه ای بریزید و بگذارید روی حرارت کم آب شود. آرد را اضافه کنید و مرتب هم بزنید. آب مرغ را اضافه کنید و کاهو را داخل سبزی خرد کنید یا با چاقو ریز خرد کنید و به مواد بالا اضافه کنید. حدود 15 دقیقه روی حرارت ملایم بپزید **. سپس شیر را اضافه کنید و هم بزنید تا آب کمی کم شود. سوپ در حال جوش آمد!

این سوپ نوعی سوپ فنجانی است اما شکل سرو بستگی به ذائقه دارد. هنگام سرو آب لیمو را اضافه کنید. سوپ را می توان با جعفری، هسته انگور یا خامه تزئین کرد.

* اگر آب مرغ نبود می توانیم آب خالی بریزیم اما در آخر دو تکه گالینا بلانکا را حتما اضافه کنیم. (در صورت استفاده از این محصول به غذا نمک نزنید!)

** زمان تهیه کاهو بستگی به پرهای کاهو دارد. هر چه تازه تر باشد زمان کمتری می برد!

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید