آموزش آشپزی/ طرز تهیه مرغ عربی بریانی



به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، اگر می خواهید برای خانواده یا مهمانان خود یک غذای متفاوت مرغ و برنج تهیه کنید تا پایان این قسمت با ما همراه باشید. دستور پخت امروز؛ بریانی یک مرغ عربی است که طرز تهیه ساده و طعم عالی دارد.

بیشتر بخوانید:

مواد لازم برای مرغ عربی بریانی
مواد لازم به مقدار لازم
3 عدد پیاز بزرگ
روغن به اندازه کافی
ماست 3 قاشق
پودر زنجبیل کافی
سیر 4 حبه
نمک 1 قاشق غذاخوری کامل
زیره و گشنیز 1 قاشق چایخوری
نصف قاشق غذاخوری زردچوبه
فلفل سیاه آسیاب شده، هل و دارچین به مقدار کافی
مرغ کامل 1 عدد
به مقدار لازم برگ بو
چوب دارچین به اندازه کافی
3 عدد سیب زمینی متوسط
3 فنجان برنج
زعفران به اندازه کافی پخته شده باشد
مرغ عربی بریانی

دستور تهیه بریانی مرغ عربی

ابتدا پیاز را خرد کرده و با مقدار کافی روغن با حرارت زیاد تفت می دهیم. وقتی پیاز طلایی شد؛ آنها را از روغن خارج می کنیم و در ظرفی پهن می کنیم و می گذاریم با هوا خشک شوند.
در مرحله بعد مواد را برای مارینینگ آماده می کنیم. بهتر است که برای این کار; از همزن برقی استفاده کنید.

ماست، نصف پیاز، پودر زنجبیل، سیر، نمک و زیره و پودر گشنیز، زردچوبه، هل، دارچین و فلفل سیاه را اضافه کنید. با خردکن هم بزنید تا پیاز کاملا خرد شود. تمام طعم این غذا به خاطر ادویه های آن است. پس نباید مواد اولیه را کاهش دهیم.

در مرحله بعد؛ پوست مرغ را جدا کرده و به قطعات کوچک برش دهید و با مخلوط ادویه بپوشانید و بگذارید 5 دقیقه بماند.

سپس روی آنها نصف پیمانه آب می ریزیم و همان روغنی را که پیازها را سرخ می کردیم اضافه می کنیم.

در قابلمه برگ بو و چوب دارچین می ریزیم و مرغ ها را خوب هم می زنیم. سپس سیب زمینی ها را خرد کرده و اضافه می کنیم و با مرغ ها می چینیم. درب قابلمه را می گذاریم تا مواد بپزد.

حالا برنج را آماده می کنیم. 3 فنجان برنج را به مدت 45 دقیقه خیس کنید. سپس آن را در آب در حال جوش می ریزیم و وقتی به اندازه کافی جوشید آبکش می کنیم. مابقی پیازهای سرخ شده را روی برنج بریزید و روی آن را با زعفران دم کرده بپوشانید تا به مدت 45 دقیقه خمیر شود.

دیدگاهتان را بنویسید