آموزش آشپزی/ طرز تهیه واویشکا مرغ



به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، مواد لازم برای تهیه این غذا شامل سینه مرغ، پیاز، فلفل دلمه ای، گوجه فرنگی، فلفل سبز، زعفران و آبلیمو است. همانطور که می بینید ماده اصلی این غذا سینه مرغ است و بقیه مواد برای طعم دادن است.

بیشتر بخوانید:

در ایران مرغ را به روش‌های مختلفی طعم‌دهی می‌کنند و هر منطقه و منطقه به سلیقه خود آن را می‌چشند. در این دستور ما مرغ را به سبک روسی می پزیم و طعم جدیدی را امتحان می کنیم. برای تهیه این خورش کمتر از یک ساعت زمان نیاز داریم، بنابراین این غذا سریعتر از سایر غذاها آماده می شود. در این غذا بهتر است سینه مرغ را به قطعات 2 سانتی متری برش دهید، هنگام درست کردن واویشکا باید در مرحله آخر آبلیمو را اضافه کنید و بعد از اضافه کردن آبلیمو حرارت را خاموش کنید و بعد غذا آماده خوردن است. .

عناصر

سینه مرغ: یک عدد (حدود 300 گرم)

پیاز بزرگ خرد شده: یک عدد

فلفل خرد شده: نصف عدد

گوجه فرنگی خرد شده: یک عدد

فلفل سبز خرد شده: 3 عدد

زعفران: کمی

آبلیموی تازه: کمی

نمک: به میزان لازم

فلفل: به میزان لازم

کره: به میزان لازم

زردچوبه: به مقدار لازم

نحوه تهیه آن

1. ابتدا سینه مرغ را برش دهید.

2. سپس پیاز را خرد کنید.

3. پیاز را در روغن سرخ کنید.

4. سپس زردچوبه را به آن اضافه کنید و دوباره تفت دهید تا پیاز طلایی شود.

5. سینه مرغ خرد شده را به پیاز اضافه کنید.

6. فلفل خرد شده را اضافه کنید.

7. سپس فلفل، گوجه فرنگی، نمک، فلفل سیاه و زعفران را اضافه کنید.

8. همه مواد را با هم مخلوط کنید تا مواد با هم ترکیب شوند.

9. می توانید مقداری آب به مواد اضافه کنید تا بهتر بپزند.

10. در آخر آب لیمو را اضافه کنید.

11. در نهایت غذا آماده سرو است، در ظرف مناسبی گذاشته و میل کنید.

منبع: بهترین ها

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید