آموزش پخت / طرز تهیه کیک اکلس



به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، یک کیک انگلیسی است که شبیه کوکی است و با کشمش و میوه های خشک پر شده است و به این نام معروف است زیرا اولین دراکل لنکاوی تولید شده است.

بیشتر بخوانید:

اولین روش تهیه کیک اکلس

مواد لازم کیک اکلس 8 عدد
250 گرم کره
350 گرم آرد ساده
آب لیمو 1/2 لیمو
مواد تشکیل دهنده کیک
25 گرم کره
کشمش 200 گرم
پوست لیمو خشک 50 گرم
شکر غلیظ (شکر موسکووادو به انگلیسی) 100 گرم
دارچین 1 قاشق چایخوری
زنجبیل و زیره به میزان لازم
1 پوست لیمو یا پرتقال کامل
1 عدد سفیده تخم مرغ برای قسمت بالا

طرز تهیه کیک اکلس

کره را تکه تکه کنید و در فریزر بگذارید تا سفت شود.

آرد را با نصف کره در ظرفی بریزید و با همزن بزنید سپس آبلیمو و 100 میلی لیتر آب سرد را به آرد اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا کره جذب آرد شود و حالت خمیری به خود بگیرد.

خمیر را با وردنه به ابعاد 30*20 پهن می کنیم و از وسط تا می کنیم و دوباره با وردنه می پیچیم.

این کار را سه بار تکرار کنید و سپس بگذارید 15 دقیقه روی پیشخوان بماند و سپس حداقل نیم ساعت در یخچال بگذارید.

روغن باقی مانده را به همراه کشمش و پوست لیموی خشک روی حرارت قرار دهید و وقتی روغن آب شد از روی حرارت بردارید.

خمیر را به اندازه 12 سانتی متر باز کنید و با کاتر گرد 8 قالب درست کنید و روی آنها را با کشمش بپوشانید.

بقیه خمیر را شکل دهید و روی خمیرهای قبلی قرار دهید و لبه های آن را چین دهید تا مواد نریزند.

آنها را با سفیده تخم مرغ بمالید و به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 220 درجه بپزید تا طلایی شوند.

این کیک را می توانید در وعده شام ​​با چای و قهوه سرو کنید.

روش دوم تهیه کیک اکلس

مواد تشکیل دهنده کیک اکلس برای 10 عدد
کره سرد 175 گرم
225 گرم آرد
نمک؛ مشت
سفیده تخم مرغ 1 عدد
پودر قند به میزان لازم
مواد میانی
شکر قهوه ای دانه ریز 60 گرم
کره نرم شده 60 گرم
کشمش پیلویی 110 گرم
مربای پوست پرتقال بدون شربت 60 گرم
دارچین، هل و جوز هندی هر کدام یک چهارم قاشق چایخوری

طرز تهیه کیک اکلس

کره را در فویل بپیچید و به مدت 30 ثانیه در فریزر قرار دهید.

آرد و نمک را الک کرده و کره را روی آرد با رنده درشت رنده کنید.

اگر از دستتان لیز خورد، می توانید کره را به آرد بمالید.

با استفاده از پالت، کره را با آرد مخلوط کنید تا پودر سوخاری شود.

حدود 4 قاشق غذاخوری آب سرد به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا به شکل خمیر درآید.

روی خمیر را بپوشانید و نیم ساعت در یخچال استراحت دهید.

سطح کار را آرد پاشی کرده و با وردنه خمیر را به ضخامت 4 میلی متر باز کرده و 10 دایره به قطر 10 سانتی متر درست کنید و روی هر خمیر یک قاشق از مواد متوسط ​​قرار دهید.

لبه های خمیر را با آب و برس مرطوب کنید و خمیر را دور تا دور جمع کنید و سپس آن را برگردانید تا قسمت صاف آن بالا باشد.

آن را روی وردنه باز کنید تا قطر خمیر به حدود 5-6 سانتی متر برسد.

روی کیک ها را با چاقو سه برش بزنید و در سینی بچینید و سفیده تخم مرغ را بمالید و شکر بپاشید و به مدت 15 دقیقه در فر گرم شده با دمای 200 درجه بپزید تا طلایی شود.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید