طرز تهیه تارت توت فرنگی کره ای و 2 تارت دیگه


تارت چیست؟ نوعی مربا است که با مواد مختلفی مانند میوه پوشانده می شود. درست کردن تارت مانند درست کردن پای است، اما ساده تر از این است. در زیر طرز تهیه تارت را توضیح می دهیم. اگر می خواهید طرز تهیه تارت را یاد بگیرید و با انواع آن آشنا شوید تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید.

1 طرز تهیه کیک توت فرنگی

تارت توت

زمان آماده سازی و پخت: 3 ساعت و 20 دقیقه
برای 10 نفر

عناصر

برای خمیر مایه

  • 1 و 1/3 فنجان آرد چند منظوره (معمولا)؛
  • 1/4 فنجان شکر کریستال؛
  • نصف قاشق غذاخوری نمک کندو؛
  • 10 قاشق غذاخوری کره ذوب شده.

پرکننده های خمیر

  • نصف فنجان خامه پرچرب؛
  • 2 قالب (حدود 220 گرم) پنیر خامه ای (خرد شده)؛
  • آب رنده شده و پوست 1 لیمو؛
  • 1 قاشق غذاخوری عصاره وانیل خالص.

مواد لازم برای خمیر

  • حدود 700 گرم توت فرنگی؛
  • 3 قاشق غذاخوری توت فرنگی یا تمشک اضافی.

طرز تهیه خمیر تارت

مرحله ی 1

ابتدا فر را روی 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید. آرد، شکر و نمک را در ظرفی بریزید و خوب مخلوط کنید. سپس کره ذوب شده را به مواد اضافه کنید تا به شکل خمیر درآید. مواد را در قالب تارت به قطر 25 سانتی متر بریزید و آن را کاملا فشار دهید تا یکدست و یکدست شود. با چنگال سوراخ های کوچکی روی خمیر ایجاد کنید سپس آن را به مدت 25 تا 30 دقیقه در فر قرار دهید. وقتی خمیر طلایی شد، آن را کنار بگذارید تا کاملا خنک شود.

گام 2

وقتی خمیر تارت در فر قرار گرفت، مواد داخل خمیر را آماده کنید. خامه غلیظ را در یک کاسه بزرگ بریزید و به مدت 7 دقیقه هم بزنید. در ظرف دیگری پنیر خامه ای و شکر را با همزن بزنید تا یکدست شود. حالا آب لیمو رنده شده و پوست و وانیل را به کاسه اضافه کنید. مواد را هم بزنید تا ترکیب شوند. سپس آن را با احتیاط به خامه ای که قبلا زده شده اضافه کنید. مواد را روی خمیر تارت خنک شده بمالید و صاف کنید.

مرحله 3

توت فرنگی ها را روی خمیر تارت قرار دهید تا کل خامه را بپوشاند.

مرحله 4

خمیر تارت و محتویات آن را در مایکروفر مناسب قرار دهید و به مدت 2 ثانیه با 2 قاشق چایخوری آب گرم کنید.

مرحله 5

تارت تمام شده را به مدت 2 ساعت خنک کنید تا کاملا خنک شود.

ارزش غذایی 1 برش تارت توت فرنگی

کالری 555
ضخیم 32 گرم
کلسترول 69 میلی گرم
سیدیم 283 میلی گرم
کربوهیدرات ها 55 گرم (40 گرم شکر، 1 گرم فیبر)
پروتئین 6 گرم

2. طرز تهیه تارت سیب

طرز تهیه تارت سیب

زمان آماده سازی و پخت: 1 ساعت و 30 دقیقه
برای 8 نفر

عناصر

برای خمیر مایه

  • 1 و 1/3 فنجان آرد چند منظوره؛
  • 1/4 فنجان شکر قهوه ای؛
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک کندو؛
  • 1/4 قاشق غذاخوری پودر دارچین نرم؛
  • 10 قاشق غذاخوری کره ذوب شده؛
  • 1 قاشق غذاخوری شکر گرانول؛
  • 2 قاشق غذاخوری کره (به قطعات کوچک بریده شده)؛
  • کمپوت زردآلو.

پرکننده های خمیر

  • 5 سیب پوست کنده و خرد شده؛
  • نصف آب 1 لیمو؛
  • پودر دارچین 1 قاشق چایخوری؛
  • عصاره وانیل 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه

مرحله ی 1

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید. سیب ها، شکر قهوه ای، آبلیمو، دارچین، وانیل و نمک را در یک کاسه بزرگ بریزید و هم بزنید.

گام 2

در یک کاسه بزرگ آرد، شکر و دارچین را با هم مخلوط کنید. سپس کره ذوب شده را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر مایه به دست آید. خمیر را در قالب تارت بریزید و فشار دهید تا خمیر صاف و یکدست شود.

مرحله 3

در این مرحله سیب ها را روی خمیر قرار دهید و کمی شکر بپاشید و سپس کره آب شده را روی همه مواد بریزید. خمیر را در فر قرار دهید تا طلایی شود و سیب ها ترد شوند. این مرحله حدود 1 ساعت طول می کشد.

مرحله 4

وقتی خمیر تارت را از فر خارج کردید، کمپوت زردآلو را روی آن بریزید و بگذارید خمیر کمی خنک شود سپس آن را برش دهید.

ارزش غذایی 1 تکه تارت سیب

کالری 284
ضخیم 9 گرم
کلسترول 9 میلی گرم
سیدیم 115 میلی گرم
کربوهیدرات ها 52 گرم (35 گرم شکر، 2 گرم فیبر)
پروتئین 1 گرم

3. طرز تهیه کیک میوه ای

طرز تهیه کیک میوه ای

زمان آماده سازی و پخت: 15 دقیقه
برای 10 نفر

عناصر

برای خمیر مایه

  • 1 و 1/3 فنجان آرد چند منظوره؛
  • 1/4 فنجان شکر کریستال؛
  • نصف قاشق چایخوری نمک کوشر؛
  • 10 قاشق غذاخوری کره ذوب شده؛
  • نصف قاشق چایخوری عصاره بادام.

پرکننده های خمیر

  • نصف فنجان خامه پرچرب؛
  • 220 گرم پنیر ماسکارپونه؛
  • 113 گرم پنیر خامه ای رنده شده؛
  • نصف آب 1 لیمو؛
  • عصاره بادام نصف قاشق چایخوری.

مواد لازم برای خمیر تارت

  • انواع توت ها (نصف) 1 فنجان؛
  • 1 فنجان تمشک؛
  • 2 عدد پرتقال؛
  • 1/3 فنجان زغال اخته؛
  • کمپوت زردآلو 1/4 فنجان.

طرز تهیه

مرحله ی 1

تمام مراحل خمیر پای توت فرنگی یا سیب را تکرار کنید تا خمیر تارت درست شود. تنها تفاوت این خمیر وجود عصاره بادام است که هنگام هم زدن مواد باید به مواد اضافه شود.

گام 2

وقتی خمیر آماده شد با چنگال چند سوراخ روی آن ایجاد کنید. سپس خمیر را به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی شود. سپس خمیر را از فر خارج کرده و بگذارید خنک شود.

مرحله 3

در این مرحله خامه را در یک کاسه متوسط ​​بریزید و با همزن دستی بزنید تا سفت شود. سپس در یک کاسه بزرگ دیگر پنیر ماسکارپونه و پنیر خامه ای را مخلوط کرده و خوب هم بزنید تا یکدست شود. در آخر شکر و آبلیمو و عصاره بادام را اضافه کرده و مواد را با هم مخلوط کنید تا گلوله نشوند و با احتیاط به خامه اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله 4

مواد آماده شده از مرحله 3 را روی خمیر بریزید و میوه ها را به دلخواه روی آن قرار دهید.

مرحله 5

خمیر تارت و محتویات آن را در مایکروفر مناسب قرار دهید و به مدت 2 ثانیه با 2 قاشق چایخوری آب گرم کنید. سپس تارت را به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود.

ارزش غذایی هر 100 گرم تارت میوه

کالری 274
ضخیم 12.7 گرم
کلسترول 100 میلی گرم
سیدیم 109 میلی گرم
کربوهیدرات ها 34.5 گرم (شکر 15.1 گرم، فیبر 0.6 گرم)
پروتئین 5.8 گرم

4. طرز تهیه تارت کره ای

طرز تهیه تارت کره ای

عناصر

برای خمیر مایه

  • 2.5 فنجان آرد چند منظوره + کمی بیشتر برای غلتاندن؛
  • شکر گرانول 1 قاشق غذاخوری؛
  • نمک کوشر 1 قاشق چایخوری؛
  • 1 فنجان کره سرد؛
  • سرکه سفید مقطر 2 قاشق غذاخوری؛
  • آب سرد 6 قاشق غذاخوری (یا بیشتر).

برای مواد پر کردن خمیر

  • 1 فنجان شکر قهوه ای؛
  • 6 قاشق غذاخوری کره (ذوب شده)؛
  • 1 عدد تخم مرغ؛
  • 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل خالص؛
  • 1/4 قاشق چایخوری نمک کندوی عسل.

طرز تهیه

مرحله ی 1

آرد، شکر و نمک را در یک کاسه بزرگ بریزید و با هم مخلوط کنید. سپس کره را به آرد اضافه کنید و با دست کاملا مخلوط کنید. سرکه سفید و آب را به مواد اضافه کنید و هم بزنید. در صورت نیاز به آب ۱ قاشق غذاخوری دیگر به مواد اضافه کنید. مواد را با هم مخلوط کنید تا خمیر کاملا فرم بگیرد. سپس آن را داخل پلاستیک بگذارید و حداقل 1 ساعت بگذارید خنک شود.

گام 2

پس از خنک شدن خمیر، آن را روی سطح صافی که روی آن کمی آرد پاشیده اید با وردنه پهن کنید و با کمک کاتر ۱۲ تکه از خمیر را به صورت دایره ای برش دهید و جدا کنید.

مرحله 3

خمیر جدا شده را در قالب مافین 12 ق. بریزید و به آرامی فشار دهید تا کف قالب کاملا پر شود. سپس قالب ها را به مدت حداقل نیم ساعت تا 1 ساعت در یخچال قرار دهید و از روی خمیر شروع به تهیه مواد برای فیلینگ کنید.

خمیر تارت را می توانید 2 روز قبل درست کنید و در یخچال نگهداری کنید.

مرحله 4

حالا باید مواد را برای فیلینگ خمیر آماده کنید. قبل از شروع، فر را روشن کرده و روی 220 درجه سانتیگراد قرار دهید. سپس از یک کفگیر پلاستیکی برای ترکیب شکر قهوه ای و کره استفاده کنید. تخم مرغ، وانیل و نمک را به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

مرحله 5

مواد فیلینگ آماده شده را به 12 قسمت تقسیم کنید و تمام 12 قالب مافین را که خمیر تارت را در آن ریخته اید پر کنید. خمیر تارت را به مدت 15 تا 17 دقیقه در فر قرار دهید تا خمیر طلایی شود. در نهایت قالب ها را از فر خارج کرده و اجازه دهید خنک شوند.

ارزش غذایی 45 گرم تارت کره ای

کالری 115
ضخیم 8.5 گرم
کلسترول 15 میلی گرم
سیدیم 145 میلی گرم
کربوهیدرات ها 27 گرم (شکر 10.5 گرم، فیبر 0.5 گرم)
پروتئین 2 گرم

5. طرز تهیه کرم تارت

طرز تهیه خامه برای تارت

زمان آماده سازی و پخت: 42 دقیقه
برای 12 نفر

عناصر

برای خمیر مایه

  • 312 گرم آرد چند منظوره؛
  • 85 گرم آرد بادام؛
  • نصف قاشق چایخوری نمک؛
  • 227 گرم کره بدون نمک (نرم شده)؛
  • 57 گرم پودر قند کامل؛
  • 1 عدد تخم مرغ بزرگ؛
  • 1 عدد زرده تخم مرغ بزرگ.

برای مواد پر کردن خمیر

  • 454 گرم شیر؛
  • 71 گرم شکر گرانول؛
  • 2 قاشق چایخوری عصاره وانیل؛
  • 43 گرم نشاسته ذرت؛
  • 2 عدد زرده تخم مرغ بزرگ؛
  • 1 عدد تخم مرغ بزرگ؛
  • 57 گرم کره بدون نمک؛
  • 57 گرم شکر گرانول (علاوه بر 71 گرم شکر قبلی).

برای کرم تارت کرم

  • 227 گرم خامه پرچرب؛
  • 2 قاشق غذاخوری پودر قند (یا شکر شیرینی پزی)؛
  • 2 قاشق چایخوری عصاره وانیل.

دستور آشپزی

مرحله ی 1

آرد چند منظوره، آرد بادام و نمک را در ظرفی بریزید و مخلوط کنید. سپس در ظرفی دیگر کره و پودر قند (پای) را با هم مخلوط کرده و حدود 4 دقیقه با همزن برقی هم بزنید. تخم مرغ ها و سپس زرده ها را به مواد اضافه کنید و دوباره کاملا مخلوط کنید. البته تخم مرغ ها را حتما قبل از اضافه کردن به مواد مخلوط کنید.

حالا مواد آماده شده را با مخلوط آرد و نمک در ۲ مرحله مخلوط کرده و مواد را خوب با هم مخلوط کنید. در نهایت خمیر آماده شده را در کیسه پلاستیکی گذاشته و به مدت 1 ساعت یا 1 شب تا صبح در یخچال قرار دهید.

گام 2

بعد از اینکه خمیر را از یخچال خارج کردید روی کاغذ روغنی گذاشته و با وردنه صاف کنید. از این خمیر باید 2 خمیر گرد به ضخامت 25 میلی متر درست کنید. هر کدام از این تست ها را به مدت 5 دقیقه در فریزر قرار دهید.

مرحله 4

در این مرحله خمیر را از فریزر خارج کرده و در فری که از قبل روشن کرده اید قرار دهید و در دمای 180 درجه قرار دهید. 10 تا 14 دقیقه صبر کنید تا خمیر طلایی شود. اگر خمیر تارت به اندازه کافی گرم نشود، به سرعت از هم می پاشد. پس از آماده شدن خمیر آن را از فر خارج کرده و بگذارید خنک شود.

مرحله 5

شیر و 71 گرم شکر گرانول را با هم مخلوط کرده و روی حرارت متوسط ​​قرار می دهیم و مدام مواد را هم می زنیم تا نسوزند. تخم مرغ، نشاسته ذرت و 57 گرم شکر را در ظرفی مقاوم در برابر حرارت بریزید و خوب مخلوط کنید.

مرحله 6

به تدریج و خیلی آرام 1/4 از مخلوط شیر داغ را به مواد آماده شده اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط کاملا یکدست و یکدست شود. سپس شیر باقیمانده را به آرامی به مواد اضافه کنید و همزمان مدام هم بزنید. مواد را به تابه برگردانید و روی حرارت متوسط ​​بگذارید تا بجوشد. 2 تا 3 دقیقه طول می کشد تا مخلوط بپزد و غلیظ شود.

مرحله 7

حالا مواد را در ظرف مقاوم در برابر حرارت بریزید و تکه های کره را روی آن قرار دهید و صبر کنید تا کره آب شود. ظرف را نپوشانید. وقتی مواد تقریبا خنک شدند و کره روی آن ها آب شد، کره را با مواد مخلوط کنید و کمی وانیل اضافه کنید. سپس اجازه دهید تا مواد کاملا خنک شوند.

مرحله 8

خامه غلیظ را کاملاً بزنید تا یکدست و یکدست شود. سپس پودر قند و وانیل را اضافه کنید. در آخر خامه را به خامه تارت آماده شده اضافه کنید و همه مواد را مخلوط کرده و روی خمیر تارت قرار دهید. برای تزیین تارت خامه ای می توانید روی آن را با میوه های مورد علاقه خود بپوشانید.

ارزش غذایی کرم تارت

کالری 583
ضخیم 34 گرم (38 گرم شکر، 2 گرم فیبر)
کلسترول 166 میلی گرم
سیدیم 372 میلی گرم
کربوهیدرات ها 64 گرم
پروتئین 7 گرم

آخرین کلمه

سرو کردن خانواده و دوستان با کیک های خوشمزه می تواند شما را خوشحال کند. امیدواریم با کمک این مطلب بتوانید کیک مورد علاقه خود را تهیه کنید. اگر تجربه ای در این زمینه دارید، خوشحال می شویم آن را با شما به اشتراک بگذاریم.


کتاب الکترونیکی اسرار زیبایی

با کمک اکتشافات علمی از پوست خود مراقبت کنید تا در هر سنی پوستی زیبا و جذاب داشته باشید.

دیدگاهتان را بنویسید