طرز تهیه ترشی از تره فرنگی; این یک غذای محلی شمالی است


بیشتر خورش های ایرانی دارای گوشت هستند اما ترشی تره یکی از خورش های گیلانی است که بدون گوشت تهیه می شود. این خورش مقوی و خوشمزه که به آن ترشی تالس، ترشی راش و ترشی گیلانی نیز می گویند، برای طرفداران گیاهخواری بسیار مناسب است و تهیه آن بسیار آسان و بدون درد است. در این مطلب طرز تهیه ترشی از تره فرنگی را به شما آموزش داده ایم. با ما بمان.

طرز تهیه ترشی از تره فرنگی

زمان آماده سازی و پخت: 60 دقیقه
کالری: 140
برای 4 نفر

عناصر

  • 2 قاشق غذاخوری برنج؛
  • 4 حبه سیر؛
  • 3 عدد تخم مرغ؛
  • نمک، فلفل و زردچوبه (در صورت لزوم)؛
  • روغن (در صورت لزوم)؛
  • آب یا آب پرتقال یا لیمو؛
  • پیاز (یا تره فرنگی) 100 گرم؛
  • 100 گرم جعفری؛
  • 100 گرم گشنیز تازه؛
  • 100 گرم اسفناج؛
  • 150 گرم سبزی چوچاق (یا چوچاق نوعی سبزی کولا که در شمال ایران می روید و از گیاهان خوراکی و معطر گیلان است)؛
  • 1 قاشق غذاخوری آرد چند منظوره.

طرز تهیه

مرحله اول

پس از پوست کندن حبه های سیر آنها را بشویید و سپس له کنید. سیر له شده را در تابه بریزید و روی اجاق گاز سرخ کنید. وقتی سیر سرخ شد نمک و زردچوبه را اضافه کنید. تخم مرغ ها را هم زده و به تابه اضافه می کنیم و می گذاریم سرخ شوند. تخم مرغ و سیر را هم بزنید تا مخلوط شوند.

وقتی ماهیتابه را از روی اجاق گاز بردارید، حرارت تابه داغ به پختن تخم مرغ ها و سفت شدن کامل آن ها ادامه می یابد. (می توانید در مرحله آخر که خورش آماده شد تخم مرغ ها را اضافه کنید. می توانید همزمان با اضافه کردن سبزی، سیر را به ترشی تره هم اضافه کنید. این کاملا اختیاری است.)

مرحله دوم

قابلمه را از آب پر کنید و روی اجاق گاز قرار دهید تا آب بجوشد. سپس برنج را اضافه کنید و صبر کنید تا نرم شود. سپس برنج را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود. (می توانید به جای برنج از آرد برنج استفاده کنید.) بعد از شستن سبزی ها و مخلوط کردن با هم و خرد کردن آن ها با نصف لیوان آب به قابلمه برنج اضافه کنید. وقتی آب به جوش آمد اجازه دهید تا خورش غلیظ شود و جا بیفتد.

مقوی ترشی تره

سطح سوم

۱ قاشق غذاخوری آرد را به ۱ لیوان آب سرد اضافه کنید و آرد را کاملا در آن حل کنید. سپس آرد حل شده را به همراه برنج و سبزی به تابه اضافه کنید و مواد را مخلوط کنید. آرد باعث می شود خورش غلیظ تر شود. وقتی سبزی ها سبز تیره شدند، مواد افزودنی و ادویه ها را به همراه آب یا آب پرتقال به خورش اضافه کنید. در صورت تمایل می توانید به این خورش آبلیمو اضافه کنید اما اکثر افراد ترجیح می دهند از آبلیمو استفاده نکنند.

بعد از اینکه خورش کمی سرخ شد، مخلوط تخم مرغ و سیر را به آن اضافه کنید و مواد را مخلوط کنید. خورش آماده است و می توانید آن را با برنج خورش یا آب پز، ماهی دودی، زیتون پرورش یافته و ترشی سرو کنید.

نکاتی برای گرفتن ترشی بهتر

  • ترشی تره نباید خیلی نازک باشد، پس آرد و برنج را به آن اضافه می کنند. بهتر است آرد و برنج را همزمان به خورش اضافه کنید.
  • آب پرتقال ماده اصلی خورش ترشی تره است. اگر آب پرتقال در دسترس نیست، از آب پرتقال استفاده کنید.
  • اسیدی بودن این خورش به ذائقه شما بستگی دارد. اگر طعم ترش دوست دارید، می توانید آب یا آب پرتقال بیشتری به خورش اضافه کنید.
  • در مرحله آخر می توانید تخم مرغ را به غذا اضافه کنید. همچنین بهتر است حبه های سیر را با سبزیجات سرخ کنید.
  • اگر سبزی، تره، جعفری یا پیاز در دسترس نیست، می توانید این غذا را فقط با اسفناج تهیه کنید.
  • برای بهتر شدن طعم این خورش می توانید ۲ یا ۳ عدد گوجه سبز به آن اضافه کنید.

آخرین کلمه

تره ترش سفره را برای علاقه مندان به غذاهای ترش پر رنگ می کند. اگر در منطقه خود یک ترشی خوشمزه دارید، لطفاً در مورد آن برای ما بنویسید.


نحوه خرید - مجموعه صوتی از خواص درمانی مواد غذایی

تغذیه مناسب یک راه موثر برای جلوگیری و رفتار بیماری ها وجود دارد.







دیدگاهتان را بنویسید