هرگز ادویه جات را در این قسمت از آشپزخانه نگهداری نکنید



به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، فلفل و نمک قطعا از ضروری ترین ادویه هایی هستند که می توانید در آشپزخانه پیدا کنید و برای غذای خود استفاده کنید. سایر ادویه های معروف مانند پودر سیر، فلفل قرمز و طیف وسیعی از این طعم ها را باید به گونه ای در آشپزخانه نگهداری کرد که آسیب نبینند و برای مدت طولانی قابل استفاده باشند. اما به نظر شما کدام مکان ها برای نگهداری ادویه جات مناسب نیستند؟

قرار دادن ادویه ها در نزدیکی گاز می تواند کار شما را آسان کند و آنها را برای استفاده در هنگام پخت و پز در دسترس نگه دارد، اما به گفته کارشناسان، قرار دادن ادویه ها در نزدیکی گاز و سایر لوازم آشپزخانه اصلا چیز خوبی نیست.

ادویه ها را هرگز نباید در نزدیکی گاز قرار دهید زیرا حرارت زیاد باعث خراب شدن ادویه ها و کاهش طعم آنها می شود. گرما مواد شیمیایی مختلفی را آزاد می کند و روغن های طبیعی موجود در ادویه ها را از بین می برد که طعم و بوی خوبی به آن ها می دهد. طعم ادویه در دمای بالا قدرت خود را از دست می دهد و اجزای موجود در آن شروع به تجزیه شدن می کنند. بسیاری از ادویه ها از دانه های آسیاب شده تهیه می شوند، چربی موجود در آنها به دلیل قرار گرفتن در معرض گرما از بین می رود.

همچنین بخاری ها فضای مناسبی نیستند

مطمئنا گرم ترین و گرم ترین فضای آشپزخانه نزدیک گاز است، اما کارشناسان اتاق های دیگری را می شناسند که گرما و دمای آنها برای نگهداری ادویه جات مناسب نیست. به عنوان مثال، هرگز نباید ادویه را نزدیک پنجره آشپزخانه که نور مستقیم می تابد، قرار دهید، زیرا نور زیاد خورشید باعث گرما می شود. همچنین کنار ماشین ظرفشویی جای مناسبی برای گذاشتن ادویه نیست.

در صورت گرما، چاشنی را دور بریزید

البته باید مراقب باشید ادویه ها را در چه ظرفی قرار می دهید اما گاهی اوقات حرارت زیاد باعث خراب شدن ادویه ها می شود و باید آنها را دور بریزید. قرار دادن ادویه ها در ظرف پلاستیکی و قرار دادن آنها در معرض حرارت باعث ایجاد سموم در آنها می شود که قطعا قارچ و باکتری تولید می کند و باید بلافاصله آنها را دور بیندازید اما اگر آنها را در ظرف شیشه ای یا فلزی قرار دهید و در نزدیکی آن قرار دهید. گاز برای مدت کوتاهی همچنان قابل استفاده است، اما ممکن است طعم آن کمی کاهش یابد.

پس ادویه ها را کجا ذخیره کنیم؟

به گفته کارشناسان، بهترین مکان برای نگهداری ادویه جات خنک، خشک و تاریک یا با نور کم است. برای مثال کابینتی که از گاز دور باشد مناسب ترین گزینه است.

اگر در جایی زندگی می کنید که هوا گرم و مرطوب است، بهتر است ادویه ها را در یخچال قرار دهید.

اما مهمتر از گرما یا سرما، در نظر گرفتن دمای پایدار برای نگهداری ادویه جات است زیرا نوسانات و تغییرات دما باعث رشد کپک و باکتری می شود.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید