چای خوب ایرانی چه نشانه هایی دارد؟



به گزارش جامعه ایسکانیوز، چای ایرانی انواع مختلفی دارد. بنابراین بهتر است راه های شناسایی و تشخیص چای مرغوب و اصل را بدانید تا خرید خوبی داشته باشید و از نوشیدن چای مرغوب ایرانی لذت ببرید.

علائم تشخیص چای با کیفیت و اصل:

1. دم کردن چای ایرانی و تشخیص عطر و طعم آن

تشخیص چای از روی ظاهر بسیار دشوار است. شاید فقط تولیدکنندگان و تولیدکنندگان چای بتوانند کیفیت چای را از روی ظاهر آن تشخیص دهند، زیرا چای مرغوب بهاره دارای عطر و طعم، لطافت و لطافت خاصی است. همانطور که در قسمت قبل ذکر شد، چای سرگل و بهاره ایرانی بهترین نوع چای محسوب می شود.

این چای بهترین طعم و کیفیت را دارد. وقتی چای بهاره را داخل قوری می ریزید، وقتی آب جوش اضافه می کنید، عطر بسیار مطبوع چای بهاره با بخار آن بلند می شود و بسیار مطبوع است. بنابراین یکی از راه‌های تشخیص چای مرغوب، دم کردن چای و مقایسه عطر و طعم چای است. بهترین راه برای خرید چای ایرانی، خرید مستقیم از کشاورز است. چای سرگل بهاره را در فصل بهار مستقیماً از کشاورز بخرید و کیفیت آن را در نظر داشته باشید. و از آنجا می توانید کیفیت سایر انواع چای را با آن مقایسه کنید.

2. آزمایش آب سرد

یکی از راه‌های آسان برای تشخیص وجود رنگ‌های مصنوعی در چای ایرانی یا خارجی، انجام آزمایش آب سرد است، به طوری که چای باکیفیت و طبیعی که رنگدانه‌های شیمیایی اضافه ندارد، پس از گذشت زمان در آب سرد ریخته شود. ، آب را رنگ نمی کند. اما بارها دیده اید که چای کیسه ای یا چای نمونه های خارجی حتی در آب سرد به راحتی رنگ می گیرند.

3. تست یک ساعته: تغییر رنگ و لایه چربی

یکی دیگر از نشانه های وجود مواد شیمیایی (طعم دهنده و رنگدانه) در چای کدر شدن چای و تیره شدن رنگ فنجان چای به دلیل گذشت زمان است. چای خارجی که رایحه شیمیایی دارد بعد از نیم ساعت یا یک ساعت در اثر واکنش مواد شیمیایی با اکسیژن هوا رنگ آن به سمت تیره شدن و سیاه شدن می رود که این یکی از نشانه های بارز تفاوت چای طبیعی ایرانی با چای خارجی

چای مرغوب ایرانی پس از ساعت ها در فنجان چای تغییر رنگ نمی دهد و این یکی از راه های مهم تشخیص چای مرغوب و اصل است. حتی در بسیاری از چای های موجود در بازار که به نام چای خارجی یا چای سیلان به فروش می رسند، مشاهده شده است که پس از مدتی نشستن در فنجان، لایه ای قهوه ای تیره مانند چربی روی سطح فنجان ایجاد می شود. در واقع وقتی چای وارد بدن شما می شود همین رفتار را در سیستم گوارشی انجام می دهد و در دراز مدت مصرف این گونه چای ها برای سلامت بدن بسیار مضر است.

4. رنگ چای یکی از راه های مهم تشخیص چای اصل است

چای ایرانی رنگی کاملا طبیعی دارد و رنگ آمیزی آرام چای در آب داغ نشان از کیفیت و اصالت چای ایرانی دارد، بنابراین چای مرغوب و طبیعی ایرانی حداقل به 10 تا 15 دقیقه روی سماور (شعله غیر مستقیم) برای دم کشیدن نیاز دارد. قرار است عصاره و رنگدانه های طبیعی گیاه را استخراج کند. اما در مورد چای خارجی که رنگ های مصنوعی دارد و یا چای غیر اصل و تقلبی اینطور نیست و می بینیم که بعد از اضافه شدن آب جوش به چای خارجی بلافاصله رنگ می شود. بنابراین مشخص است که این چای خالص و طبیعی نیست.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید