چه نوع قهوه ای خطر مرگ زودرس را کاهش می دهد؟



به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، پروفسور پیتر کیستلر از استرالیا و محقق این تحقیق گفت: در این مطالعه قهوه آسیاب شده، فوری و بدون کافئین با کاهش مشابهی در بروز بیماری های قلبی عروقی و مرگ و میر ناشی از بیماری های قلبی عروقی یا سایر علل مرتبط مرتبط بود. از مرگ

نتایج نشان می دهد که مصرف کم تا متوسط ​​قهوه آسیاب شده، فوری و بدون کافئین باید بخشی از یک سبک زندگی سالم در نظر گرفته شود.

بیشتر بخوانید:

محققان از داده‌های Biobank بریتانیا برای بررسی ارتباط بین قهوه و آریتمی، بیماری‌های قلبی عروقی و مرگ در 449563 فرد 40 تا 69 ساله استفاده کردند. میانگین سنی شرکت کنندگان در این مطالعه 58 سال بود و 55.3 درصد از آنها زن بودند.

از شرکت کنندگان در این مطالعه پرسیده شد که آیا معمولا قهوه فوری، آسیاب شده یا بدون کافئین می نوشند. سپس آنها را به 6 دسته مصرف از صفر تا بیش از پنج فنجان در روز گروه بندی کردند.

داده ها نشان داد که 19862 (44.1 درصد) از شرکت کنندگان قهوه فوری، 82575 (18.4 درصد) قهوه آسیاب شده و 68416 (15.2 درصد) قهوه بدون کافئین نوشیدند. تجزیه و تحلیل همچنین شامل 100510 نفر (22.4٪) به عنوان گروه کنترل بود. در این مطالعه سن، جنسیت، قومیت و مشکلات مختلف سلامت کنترل شد.

به طور کلی، 6.2٪ از شرکت کنندگان قبل از پیگیری فوت کردند و 9.6٪ با بیماری قلبی عروقی تشخیص داده شدند. میانگین پیگیری 12.5 سال بود.

نشان داده شده است که مصرف قهوه خطر مرگ به هر دلیلی را کاهش می دهد و دو تا سه فنجان قهوه موثرترین آنها است.

مصرف روزانه دو تا سه فنجان قهوه بدون کافئین، آسیاب شده و قهوه فوری به ترتیب با 14 درصد، 27 درصد و 11 درصد کاهش خطر مرگ زودرس همراه بود.

پروفسور کیستلر گفت: کافئین شناخته شده ترین ترکیب در قهوه است، اما این نوشیدنی حاوی بیش از 100 جزء فعال بیولوژیکی است. ممکن است ترکیبات بدون کافئین مسئول ارتباط مثبت بین نوشیدن قهوه، بیماری قلبی و بقا باشند.

یافته های ما نشان می دهد که نوشیدن مقادیر متوسط ​​قهوه یک رفتار سالم برای قلب در نظر گرفته می شود.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید