3 روش برای نمک زدن پسته خام در خانه



به گزارش گروه جامعه ایسکانیوز، در حال حاضر افراد کمی از روش های سنتی نمک پاشی پسته استفاده می کنند و روش های صنعتی جایگزین روش های سنتی شده است که کار را برای همه راحت کرده است.

روش های سنتی یک روش کاملا طبیعی است، اما امروزه همه چیز فرق کرده است، رنگ ها و طعم هایی که به میوه های خشک اضافه می شود، طبیعی نیستند. البته همه جا و در هر تجارتی همیشه سود جویانی پیدا می شود، گاهی همین سودجویان پسته بی کیفیت را نمک می زنند و در بازار می فروشند. اگر خودتان بتوانید این کار را در خانه انجام دهید بهتر است.

اگر نمک زدن و تفت دادن پسته سریع و در دمای بالا انجام شود، از خواص دارویی و ارزش غذایی پسته کاسته می شود و از آنجایی که دمای بالا باعث از بین رفتن آنتی اکسیدان ها و اسیدهای آمینه ضروری می شود، بهتر است در نمک زدن پسته وقت بگذارید. دمای کمتر و زمان بیشتر برای حفظ خواص پسته. پسته شور به راحتی آسیاب می شود و به دلیل خواص و خواص عمومی آن شناخته شده است.

روش های نمک پاشی پسته در خانه

روش اول

نمک زدن پسته در منزل به این صورت است که پسته را به مدت یک تا دو ساعت در آب خیسانده و سپس در آبکش آبکش می کنیم تا آب آن کاملا خارج شود.

به مقدار دلخواه نمک به آن اضافه کنید و در ظرفی بریزید و مرتب با حرارت ملایم هم بزنید تا آب آن خشک شود. در صورت وجود رطوبت در پسته شور باید در ظرفی قرار داده شود تا در هوای آزاد خشک شود.

البته می توانید از آبلیمو یا شاهی و گلپر نیز برای طعم دادن به پسته استفاده کنید. یکی از مزیت های نمک زدن پسته در خانه این است که می توانید از هر طعم و مزه ای با توجه به ذائقه خود کم و بیش استفاده کنید. وقتی پسته نمک زده و فروخته می شود، 90 درصد آن برای مصرف آجیل و در بازارهای عمومی بسته بندی یا شل است.

روش دوم

در این روش پس از ریختن پسته ها در تابه روی حرارت کم، پسته ها را مرتب هم بزنید تا کمی رنگشان تیره شود و وقتی احساس کردید که بو و طعم آن تغییر کرده است، مقداری آب نمک در آن بریزید. آنها را هم بزنید تا آب آنها کاملا گرفته شود و خشک شوند.

روش سوم

پسته ها را یک شب در آب نمک خیس کنید و روز بعد در آبکش بگذارید تا آب آن کاملا کشیده شود سپس در سینی بچینید و در فر قرار دهید و چند بار هم بزنید تا با حرارت ملایم خشک شوند. فر البته اگر احساس کردید که پسته رطوبت دارد آن را در فضای باز بگذارید تا خشک شود، می توانید از فر، مایکروفر، تابه و اجاق گاز برای نمک زدن و تفت دادن پسته استفاده کنید.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید